IMG_3103.JPG
 

Setup permanent

Echipamentele care vin pentru recenzii stau in medie intre 2 si 4 sapatamani la mine, insa am setup-uri permanente. Componentele au fost alese cu grija pentru a indeplini anumite functii si dupa preferintele mele sonore.

Pentru comparatii in cadrul recenziilor:

NuPrime DAC-9 si NuPrime HPA-9. Echipamentele comparate au drept sursa un Mac Mini ce ruleaza Roon care sincronizeaza zonele necesare in cadrul recenziei. NuPrime HPA-9 are 2 intrari analogie ceea ce permite comparatia directa a 2 dac-uri. Zonele fiind sincronizate, cu o schimbare a pozitiei unui switch se poate asculta o zona diferita.

Pentru birou acasa:

Burson Play Vivid. L-am ales pentru birou (acolo unde ascult cel mai mult) pentru ca suna identic cu combo-ul folosit pentru recenzii/comparatii. Este si el in clasa A la fel ca HPA-9. Singurul lui dezavantaj este ca nu poate fi folosit cu alt dac, neavand intrari analogice.

Pentru dormitor:

Auralic Aeris Mini si Chord Mojo. Pentru ca a nu intinde cabluri usb prin casa am ales varianta Auralic Aries Mini ca end point wireless pentru Roon. Din Aeris Mini ies digital in Chord Mojo care imi ofera si conversia analogica si amplificarea. Mojo are destula putere pentru orice pereche de casti.

Pentru birou:

Aune T1. Este un combo dac/amp entry level foarte bun. Din tot ce e pe piata in banii astia il consider cel mai bun si de aceea l-am ales pentru solutia de la birou, unde nu am vurt sa investesc foarte mult dar mi-am dorit ceva de calitate.

Pentru portabilitate:

FiiO Q5. Din toate solutiile portabile testate de mine (tot de la iFi, FiiO si Chord), Q5 mi s-a parut ca are cel mai versatil din toate avand un sunet pe placul meu. Chord Mojo ar fi fost si el un candidat bun dar lipsa intrarilor si iesirilor diverse si tehnologiilor wireless il face mai putin portabil.

Altele:

NuPrime uDSD. Folosit ca dac in teste si comparatii. Aune B1. Folosit in teste si comparatii. Onkyo A-9010. Folosit pentru teste si comparatii in sistemele stereo. SMSL AD-18. Folosit pentru a alimenta o pereche de boxe Q Acoustics 3020 folosite foarte putin. Auralic Aries Mini. Un al doilea exemplar care este folosit ca Roon end point wireless acolo unde este nevoie.

Sistemul stereo nu este permanent. Inca nu am ales o pereche de boxe care sa ramana. Momentan vin si pleaca mai multe pentru recenzii si auditii. La fel si amplificarile acestor boxe.