Despre

Dusty.ro e locul unde gasesti recenziile Dusty TV de echipamente audio. Dusty TV e singurul canal in limba romana (cel putin la data infiintarii) dedicat recenziilor audio.


Pe langa recenzii, pe Dusty.ro mai gasesti un podcast, stiri din industrie, galerii foto realizate de mine (Lorin Bute) sau Andreea Racolta, recomandari de muzica si altele.

Sursa echipamentelor sosite la recenzie e variata: direct de la producatori, dealeri locali, de la membrii grupului de Facebook Audiofili Romania si produsele proprii (cumparate de mine, pentru mine).


Dusty.ro/Dusty TV nu produce advertoriale sau continut sponsorizat. Acest lucru imi permite sa raman cat mai obiectiv posibil. Sunt situatii cand efortul recenziei (timpul, scrisul, fotografiile si video-ul) este recompensat de producator/dealer financiar sau prin barter. E posibil ca anumiti producatori si dealeri sa cumpere spatiu publicitar pe site. Aceste lucruri nu influienteaza parerea mea despre produsele lor si poti observa acest aspect in recenzii deoarece sunt critic la adresa lor daca produsele au aspecte ce trebuie criticate.

Ce fel de muzica ascult?

In proportii aproape egale ascult muzica rock si electronica. Pe langa cele doua mari genuri mai ascult jazz, blues, country si muzica traditionala din diverse tari (majoritatea orientale).

Sunt mare fan al muzicii Prog Rock/Metal Prog Rock si a techno-ului ambiental.