Albumele lunii februarie 2020

[Pop/Left-Field Pop/Alternative/Indie Rock/Indie Electronic] Grimes – Miss Anthropocene
Odata cu lansarea acestui album asistam la o schimbare majora de directie pentru artista. Albumul se distanteaza de celelalte printr-o abordare atmosferica chiar daca isi pastreaza tematica apocaliptica. Vocea canadiencei este si ramane la mare inaltime si pe acest album. Este albumul meu preferat al lunii februarie.

[Electronic/Psy/Trance/Chillout] E-Mantra – Drifting
Compatriotul nostru, Emanuel Carpus (constantean) face muzica de 15 ani. Cu jumatate de album psy chill trance si cealalta jumatate psy trance, E-Mantra scoate unul dintre cele mai bune albume. Pregateste-te pentru o experienta senzoriala aparte.

[Rock/Hard Rock/Album Rock] Ozzy Osborne – Ordinary Man
Au trecut 10 ani de la ultimul album. Prea mult. Nici nu mai speram la altul. Cu invitati de la Red Hot Chili Pepper, Guns N Roses si artistii Elthon John si Post Malone albumul ofera putin mai mult decat ne asteptam de la un album Ozzy. Desi, personal, cred ca includerea lui Post Malone este o incercare disperata de a fi relevant in America, restul albumului suna bine, cu elemente moderne. Pacat de masterizare, care pe alocuri nu e cea mai buna.

[Electronic/Trance] No Mana – Secret Level
Lansat sub umbrela lui deadmau5, este unul dintre cele mai bune albume trance din ultima perioada. Multe dintre piese vor rasuna anul aceasta la festivaluri si prin cluburi. Distance va fi cu singuranta o piesa care va misca oamenii foarte mult.