Toate articolele din categoria Audio

Evolutia unui audiofil

Pentru cine crede in audiofilie, „hi-fi”-ul este Sfantul Graal. Exista ritualuri create in jurul echipamentelor audio si aproape orice trebuie sa treaca teste audio metrice stricte. Hai sa ne uitam la audiofili dintr-o perspectiva mai putin stiintifica.

Sa fii un audiofili este asa cum suna – o treaba serioasa. In termeni simpli, un audiofil e caracterizat printr-un interes acordat reproduceri de inalta fidelitate a inregistrarilor audio. Dar acest lucru nu e de ajuns pentru a defini complet un audiofil. Sa fii unul presupune sa pornesti intr-o misiune pentru a gasi perfectiunea audio si sa te asiguri ca singura muzica pe care o asculti e aceea care se aude folosind echipamente de top: un munte de cabluri, convertoare, boxe, casti si costuri care ies de sub control. Audiofilii sunt ultimii cautatori pe care ii mai avem ai unui produs din ce in ce mai rar in ziua de astazi: o experienta auditiva autentica.

Playlist-ul audiofilului

Pentru ca testez din ce in ce mai multe echipamente audio am nevoie de o lista de piese care sa scoata ce e mai bun din aceste echipamente. Cu multa rabdare si indelungi cautari am compilat lista si e gata pentru publicare. O poti folosi pentru a-ti testa propriile casti, cand iti testezi posibilele achizitii in magazin sau pentru ai demonstra amicului tau ce bune sunt castile tale.